Anläggning av trädgården

Kanske är du som jag och vill ha en fint trädgård, en sådan man ser i tidningar, men vet inte hur du ska kunna uppnå det på egen hand. Jag menar hur gör man för att planera trädgården och hur vet man vilka växter som fungerar var. Vilka som funkar med varandra och vilka som tar död på varandra. Vilka som trivs bäst i söderläge och vilka som ska vara i norrläge. Det är svårt det där.

Lösningen för mig blev att ta hjälp med anläggning, trädgårdsanläggning alltså, från Hallands Anläggning. Pratade med dem om mina idéer och så förklarade de hur det fungerar och hur mycket arbete det skulle innebär med förverkligandet av mina olika idéer. Och så kom vi fram till lite mer lagom anläggning, en som jag faktiskt kommer att hinna och klara av att hålla efter och ta hand om på egen hand. För varför ha en vacker trädgård om den bara har döda eller vissnande växter, nej ingen.

Är väldigt nöjd med den trädgård jag har idag och har Hallands Anläggning att tacka för allt. Utan dem hade jag fortfarande haft en tråkig gräsplätt till tomt eller en hel rad med vissnande blommor. Så även om man ibland känner att man vill kunna göra saker på egen hand själv så kan det ändå vara bra att anlita hjälp med det också. Det är oftare betydligt mer arbete bakom än vad man tror att det ska vara. Och det är ytterst sällan man ångrar sig.