Få bättre hy av att vara ute i naturen

Jag har fått såna problem med huden nu det senaste och jag vet inte vad problemet är. Eller jag har fått lite råd från hudspecialisten som jag gick till på F&B Kosmetik Klinik. De sa att jag borde vara ute i naturen mer för att fysisk aktivitet och frisk luft gör gott istället för att sitta inne framför en datorskärm hela dagarna. Och jag förstår det. Det är dessutom väldigt dåligt strålning från datorskärmen så det är nog bra om man kan undvika det lite också.

Sen tyckte hon att jag skulle gå på ansiktsbehandlingar och jag bokade direkt en tid hos henne efter rådgivningen. Så jag fick en avslappnande ansiktsbehandling med både rengöring och massage för att förebygga rynkor. Har dock inga problem med rynkor än men att förebygga dem är väl alltid bra, jag menar det skadar ju inte. Men det viktigaste för mig är att få bort finnarna, får så dåligt självförtroende med dem.

Ska gå på ytterligare en ansiktsbehandling på F&B Kosmetik Klinik om två veckor och tänker att jag ska fråga lite mer om andra saker jag kan göra hemma då också. Känns som att det borde finnas ännu fler saker som jag kan göra.

Du gillar kanske också...