Hundar, päls och städ

Det här med att städa, det är kanske inte det roligaste att göra men det behöver göras. Och när man har hund som vi har så blir det ännu viktigare. Kanske inte om man har en korthårig hund eller en ras som inte fäller något. Men om man har en fällande pälsboll som vi har så är det bra att städa ofta för att det annars blir ohållbart. Och det är lättare att bara göra det direkt istället för att vänta en vecka och att det sen då är tio gånger så mycket hår på golvet att ta hand om.

Så som vi har det nu fungerar väldigt bra. Ett tag så hade vi hjälp från T.C Städservice för städningen och det var visserligen väldigt skönt. Det var hyfsat pris också men det kändes lite onödigt nu när jag går hemma, är ju sjukskriven, jag menar åtminstone den lilla städningen som är orkar jag med att göra, eller får jag tvinga mig själv att göra så jag inte bara fastnar i soffan hela dagarna.

Men jag tyckte de på T.C Städservice var bra så antagligen kommer vi att anlita dem sen igen när jag börjar jobba och inte är hemma om dagarna och kan städa då. Jag menar hundarna kommer inte sluta fälla hår bara för att jag avslutar min sjukskrivsperiod.

Du gillar kanske också...