Ventilation och husdjursägande

Har man bra ventilation så är det ingenting man tänker på. Man glömmer av det. Så är det med det mesta som fungerar som det ska. Men så fort det krånglar eller är problem med det, det är då man lägger märke till det. Så har man dålig ventilation märker man oftast av det direkt med dålig lyft och att det blir kvavt hemma. Jag tycker att speciellt om man har djur som fäller en massa och som faktiskt luktar lite också så blir det om möjligt ännu viktigare det här med ventilationen, att det verkligen är precis så som det ska vara.

Söderströms Ventilation & Bygg ligger i Tyresö och det är ett bolag som specialiserar sig på ventilation i området kring Tyresö och som vi har haft hemma hos oss för att kontrollera ventilationssystemet och rören. Vi trodde att vi kanske hade dålig ventilation här hemma men det hade vi tydligen inte. Så det var bara att låta det vara. Men var ändå skönt att kolla upp det, så behöver vi inte tänka mer på det. Jag menar det är inte mer än lite tid och en liten kostnad som man förlorar.

Fick dessutom en så pass bra bild av de på Söderströms Ventilation & Bygg att jag tipsade om dem till min ena moster som också bor här i Tyresö. För de har husdjur, både hundar och katter, och väldigt dålig ventilation hemma. Så de fick se till att fixa det hela.