Lugn och ro ute i naturen

Tycker om att på fritiden bara ta bilen, åka ut någonstans i naturen där det är lugnt och skönt och bara vara. Sitta och kolla på alla träd, på fåglarna eller på vattnet vid en sjö. Det finns nästan ingenting som är så rofyllt och lugnande som det. Är jag stressad brukar jag alltid försöka göra det eftersom det i stort sett är enda sättet för mig att kunna slappna av och bli av med den stressade känslan i kroppen.

Nu fick jag dock problem med bilen och kommer att behöva göra några bilreparationer innan jag kan köra mer med den. Vet inte exakt vad det är för jag är inte så bra på det här med bilar men det behöver jag inte vara hellre, det kommer ju de på JLs Mek & Services bilverkstad att ta hand om. Så allt jag behöver göra är att lämna in bilen för felsökning först, få reda på vilka bilreparationer som behöver göras och vad det kommer att kosta. Har haft bilen på service hos JLs Mek & Service tidigare och då var det inte alls så dyrt, så de känns som ett ganska säkert kort.

Hoppas att det inte tar alltför lång tid för dem att göra bilreparationerna där sen bara, för jag har haft så mycket på jobbet det sista att jag egentligen verkligen behöver åka ut till naturen, skogen, för att få lite avslappning. Får väl helt enkelt bara stå ut tills bilen fungerar igen och åka ut då. Kanske får testa på meditation om det blir alltför jobbigt.