Mina hundar får den anpassning de behöver

God morgon, god morgon. Välkommen hit! I dagens inlägg är tanken att jag ska prata om ett hunddagis i Skara som heter Marielund B&B där jag har mina två hundar om dagarna när jag är på jobbet. Många av er har undrat hur jag löser det om dagarna med mina hundar och därför tänkte jag tillägna ett helt inlägg åt det.

Hundägare har jag varit i snart tio år sammanlagt, jag skaffade min första hund för nio och ett halvt år sedan och fick tillskott av min andra hund för fyra år sedan. Min första hund var till en början hos en dagmatte, en trevlig tjej i grannskapet var mer än glad att få ta hand om min hund om dagarna. När jag väl skaffade min andra hund blev det dock lite problematiskt, dagmatten tyckte det blev för mycket att ta hand om två hundar samtidigt så jag fick leta efter en ny lösning. Jag hittade då detta hunddagis i Skara som hade några platser lediga, vilket gjorde att jag skickade in en ansökan för två platser för mina hundar. Sedan dess har mina hundar gått på det här hunddagiset om dagarna när jag är på jobbet, det är verkligen ett hunddagis att uppmärksamma. Personalen tar verkligen hand om hundarna och ser till varje hunds behov som enskild individ, alla hundar fungerar olika och de ser till att hundarna får vad de behöver. Mina hundar trivs verkligen här och de tycker det är roligt att åka dit på morgonen eftersom de har fått sig några vänner. Jag kan starkt rekommendera detta hunddagis i Skara till er som behöver en dagslösning för era hundar, era hundar kommer få det bra och få den anpassning de behöver.